Добре дошли в съкровищницата на ФРГИ!

Съкровищницата е мястото, където ще намерите материали, резултат от нашата ползотворна работа - публикации, обучителни материали и т.н.

Съкровищницата е мястото, където ще станете свидетели на различни събития, организирани от ФРГИ.

Съкровищницата е мястото, където можете да разгледате снимките от различните инициативи на фондацията.

Съкровищницата е мястото, където можете да изгледате разнообразието от филми и клипове, създадени от ФРГИ досега.

Съкровищницата е и мястото, където едновременно ще се забавлявате и ще имате достъп до полезна информация, която няма да намерите никъде другаде.

Библиотека

Начин на живот на общностите в кв. "Столипиново", гр. Пловдив

Изследването цели да попълни липсата от на надеждна информация, от която се ползват донорските програми, насочени към ромската общност, с цел предприемане на по-адекватни интервенции.

Библиотека

Партньори за местно развитие - Успешни практики в България

Тази книга прави преглед на някои успешни партньорства между граждании местна властв България, осъществени за решаване на местни проблеми. Описаните в книгата практики са осъществени в селища от цялата страна, но представянето им няма п

Библиотека

Социална работа по проект

Учебно и практическо ръководство – представя съдържателната, организационна и технологична специфика на работата по порект в сферата на институционализираните социални дейности.

Библиотека

Увреждането - дефицит или средство за оцеляване

Човешките права и държавната политика в сферата на уврежданията в Република България – Преглед 2002 – това е втори опит на ЦНЖ- София и на Института за пазарна икономика да покажат състоянието на правата на хората с увреждан