Добре дошли в съкровищницата на ФРГИ!

Съкровищницата е мястото, където ще намерите материали, резултат от нашата ползотворна работа - публикации, обучителни материали и т.н.

Съкровищницата е мястото, където ще станете свидетели на различни събития, организирани от ФРГИ.

Съкровищницата е мястото, където можете да разгледате снимките от различните инициативи на фондацията.

Съкровищницата е мястото, където можете да изгледате разнообразието от филми и клипове, създадени от ФРГИ досега.

Съкровищницата е и мястото, където едновременно ще се забавлявате и ще имате достъп до полезна информация, която няма да намерите никъде другаде.

Библиотека

Ранно сигнализиране - система за ранно сигнализиране в България

Доклади, представящи промяна на основните показатели (политическа стабилност, стабилност на финансовата система, доходи и социално-осигурителна система, доходи на домакинствата, заетост и пазар на труда, етническа стабилност, лична сигу

Библиотека

Състояние на обществото

Опит да се формира картина на процесите протекли в бълг. Общество в последните 12 год.Търсене на обяснения за разминаването между реалнятя кяртина и експертните прогнози.

Библиотека

Гражданското участие в управлението

Национален доклад за развитието на човека.

Библиотека

Индекс на човешко развитие: общините в рамките на областта

Настоящата публикация прави опит за интерпретация на някои основни фактори на ИЧР като в същото време повдига въпроса за ролята на областното управление за устойчивото развитие на общините. Основното послание на тази публикация е, че чо

Библиотека

Който търси – намира 2

Сборник, който включва представянето на проекти на български нестопански организации от цялата страна по програма “Партньори” (от трети, четвърти, пети, шести и седми кръг).