Правилник за ползване на библиотеката на "Фондация работилница за граждански инициативи” (ФРГИ)

1. Заявете за ползване избраната от вас литература и времето, в което ще искате да я ползвате поне три работни дни предварително по телефон или e-mail.

2. Ползването на книгите става в офиса на ФРГИ в рамките на работното време от 9 до 18 часа.

3. На място е необходимо да представите документ за самоличност, актуален адрес и телефон за връзка.

4. Трябва да попълните бланка на ФРГИ.

5. Ако искате да преснимате материали, трябва да оставите документ за самоличност на библиотекаря. Ще си го получите обратно при връщане на материалите, което трябва да стане в рамките на същия работен ден.

 

Това е списък на всички книги:

Библиотека

Партньори за местно развитие - Успешни практики в България

Тази книга прави преглед на някои успешни партньорства между граждании местна властв България, осъществени за решаване на местни проблеми. Описаните в книгата практики са осъществени в селища от цялата страна, но представянето им няма п

Библиотека

Партньорства - за природозащитно обучение около националните паркове "Рила" и "Централен Балкан"

Представяне на проекти, реализирани в рамките на цялостна програма за природозащитно образование в районите на Националните паркове "Рила" и "Централен Балкан"

Библиотека

Портрет на регионите, том 10 България

Това е първото издание представящо информация за формираните през 2000 г. с постановление на МС райони на планиране.

Библиотека

Правото на гражданския сектор в България

Разглежда правото на гражданите на мирно събрание, правото на гражданска взискателност, възникването на корпоративни граждански организации и членството в граждански организации.

Библиотека

Преглед на обучителните услуги за НПО в България

Преглед на минали обучителни услуги, въздействие на обучението върху развитиетона НПО, съществуващи обучителни услуги, процеси, структури.

Библиотека

През девет планини...из селата на Пиринския край

Изданието е резултат от изпълнението на проекта “На село в Пиринския край”, реализиран от Пирински туристически форум в периода април – ноември 2001 г. – съдържа снимков материал.

Библиотека

Придобивки и социални услуги за хора с увреждания

Брошура, даваща информация за правата и възможностите на хората с увреждания, съобразена с действащото българско законодателство към 31.01.2003 г.

Библиотека

Програма на Световната банка в България

Публикацията отделя основно внимание на активната програма, като дава информация за всички изпълняващи се в момента проекти, описания на проектите, цели, предимства и напредък в развитието им.