Правилник за ползване на библиотеката на "Фондация работилница за граждански инициативи” (ФРГИ)

1. Заявете за ползване избраната от вас литература и времето, в което ще искате да я ползвате поне три работни дни предварително по телефон или e-mail.

2. Ползването на книгите става в офиса на ФРГИ в рамките на работното време от 9 до 18 часа.

3. На място е необходимо да представите документ за самоличност, актуален адрес и телефон за връзка.

4. Трябва да попълните бланка на ФРГИ.

5. Ако искате да преснимате материали, трябва да оставите документ за самоличност на библиотекаря. Ще си го получите обратно при връщане на материалите, което трябва да стане в рамките на същия работен ден.

 

Това е списък на всички книги:

Библиотека

Набиране на средства за организации с идеална цел

Книгата е с работен характер и е насочена към подпомагане на реални действия на граждански организации в областта на набиране на средства.

Библиотека

Наръчник "Защо не диалог"

Публикация по програма "Защо не диалог" на фондация С.Е.Г.А. - представя опита на младежки групи и организации в България, както и практически материали по организираните в рамките на програмата обучения.

Библиотека

Наръчник на гражданските практики за достъп до информация за околната среда

Идеята за изданието е да послужи като ориентир в помощ на организациите и хората, пряко заитнересовани от достъпа до информация за състоянието на околната среда в България. Авторите на текствоете произлизат от българското природозащитно

Библиотека

Национален статистически бюлетин, КАНСТАТ

Обзор на социално-икономическите показатели на 11-те страни кандидатки за членство в ЕС.

Библиотека

Национална идентичност

Семиотичен ракурс към проблема за саморазбирането

Библиотека

Националната идентичност

Книгата предлага недвусмислено въведение в същността, причините и последиците на националната идентичност като колективен феномен.

Библиотека

Начин на живот на общностите в кв. "Столипиново", гр. Пловдив

Изследването цели да попълни липсата от на надеждна информация, от която се ползват донорските програми, насочени към ромската общност, с цел предприемане на по-адекватни интервенции.

Библиотека

Нашето въздействие

Тази публикация представя местни практики за устойчиво развитие, реализирани от български природозащитни граждански организации, проекти за затъпничество и лобиране за въздействие на НПО върху разработването, приемането и прилагането на

Библиотека

Неизменните 22 закона на маркетинга

Книгата представя обобщени открития от дългогодишна работа на авторите върху проблемите и принципите на маркетинга. Тя описва фундаменталните закони, които управляват успеха и провала на пазара.

Библиотека

Неправителствените организации и месктната власт

Проблеми, практики, перспективи на взаимодействие.