От началото на август е обновена продуктовата линия софтуер за сигурност Bitdefender, достъпна за български неправителствени организации и читалища през дарителската платформа TechSoup България. Обновяването включва въвеждане на защитна стена от филтри, която открива и блокира дори най-новите заплахи за сигурността. При обновяването е разработена и нова функционалност за предотвратяване на шпионаж и източване на данни.

Bitdefender е водещ производител на софтуер за сигурност използван от над 500 милиона потребители в цял свят. Компанията разработва и продава антивирусен софтуер, както и други продукти и услуги, свързани с киберсигурността. От март 2017 г., Bitdefender се нарежда на трето място в световната класация на продавачите на антивирусен софтуер.

От декември 2016 г. компанията предоставя свои продукти като дарение за български граждански организации и читалища през платформата за дарителски софтуер TechSoup България. На нея са достъпни 9 продукта на Bitdefender, така че да се осигури възможно най-ефективна защита на вашата организация и в зависимост от големината на екипа, работещи в нея, както и вида на използваната операционна система. Можете да изберете между 4 класа: Bitdefender Antivirus for Mac, Bitdefender Internet Security, Bitdefender Mobile Security for Android и Bitdefender GravityZone Business Security. Отделните предложения се предоставят като дарение, но срещу административна такса, която е различна за различните продукти. Вижте повече на платформата тук.

TechSoup България е единствената платформа у нас, която дава възможност граждански организации да получават като дарение лицензиран висококачествен софтуер и така не само да повишат качеството на работата си, но и да насочват спестените ресурси към работа с преки ползватели. TechSoup България се администрира от Фондация „Работилница за граждански инициативи“ и е част от глобалната мрежа TechSoup.

Сподели!

Свързани статии