Други

Стани доброволец в Нощ на музеите - Пловдив

"Нощната" еуфория вече започна и можеш да се включиш още от август!

Други

ЗЛАТО ЗА ГАЛА ЧАЛЪКОВА НА „ВУЛПЕВ-БАХЧЕВАНОВ“

Спортният талант на ФРГИ и "Еврофутбол", Гала Чалъкова грабна златото на 400 м на престижния лекоатлетически турнир "Вулпев-Бахчеванов".

Други

Инициатива за чиста и красива Варна ще се реализра с дарителски средства

Инициативата е една от шестте, които Обществен дарителски фонд Варна ще подкрепи по проект „Институционално укрепване на Фондация Обществен дарителски фонд Варна“, част от програмата за „Развитие на обществените фондации в България“ на ФРГИ.

Други

ЕЛИЗАБЕТ КИРИЛОВА ЩЕ ГРЕБЕ ВЪВ ФИНАЛ „С“ НА СВЕТОВНОТО ПО АКАДЕМИЧНО ГРЕБАНЕ

Елизабет Кирилова и партьнорката й на двойка скул Десислава Тодорова ще гребат на финал „С“ на Световното първенство по академично гребане за младежи до 23 г. в Пловдив.

Други

Получете лицензиран софтуер като дарение

Неправителствени организации и читалища могат да получат безвъзмездно лицензирани продукти от Microsoft, Adobe и Symantec.

Други

Избрани са проектите за финансиране по програма „Дъга“

Вече е направена селекция на проектите, които ще получат финансиране по програмата за детско и младежко развитие „Дъга“ 2015-2017.

Други

СПОРТНИЯТ ТАЛАНТ ИВАЙЛО ИВАНОВ СЪС ЗЛАТО ОТ ЕВРОПЕЙСКАТА КУПА ПО ДЖУДО

Спортният талант на ФРГИ и „Еврофутбол“ Ивайло Иванов грабна златния медал на Европейската купа по джудо в Зингелфинген (Германия).

Други

ФРГИ подкрепя Константин Пенчев за втори мандат като омбудсман

Фондация "Работилница за граждански инициативи" официално заяви подкрепи г-н Константин Пенчев за втори мандат Омбудсман на Република България.

Други

Постиженията на млади спортни надежди ще вдъхновяват столичани

Днес сутринта „Еврофутбол“ откри фотоизложба за програма „Спортни таланти“ със снимки на финансирани по инициативата състезатели.

За нас

Носителите на наградата „Заедно“ в десетото юбилейно издание

Вчера на официална церемония Фондация „Работилница за граждански инициативи“ отличи най-успешните дарителски кампании за изминалата година.

Други

"Еврофутбол" е спонсор на Деветия международен лекоатлетически турнир "Павел Павлов"

„Еврофутбол“, партньор на ФРГИ по програма „Спортни талант“ ще бъде спонсор на Деветия международен лекоатлетически турнир „Павел Павлов“.

За нас

Днес връчваме Десетите годишни награди „Заедно“

Тази година номинациите в петте категории на конкурса са общо 19.