Други

АЛЕКСАНДЪР АНГЕЛОВ, КРИСТИАНА СТОЯНОВА И МИТКО ЦЕНОВ С ОТЛИЧНО ПРЕДСТАВЯНЕ В БУРГАС, НОВИ САД И ИСТАНБУЛ

Програма „Спортни таланти“ на ФРГИ е част от мащабния социален проект на „Еврофутбол“ - „Печелиш и помагаш”, който компанията развива от 2007 г. Тази година се провежда второто издание на инициативата, която подкрепя финансово надеждни родни спортисти.

Други

Владимир Далаклиев със злато в Австрия, Митко Ценов печели първия Урбанатлон!

Спортният талант на „Еврофутбол“ и ФРГИ Владимир Далаклиев извоюва златния медал на Откритото първенство на Австрия, а Митко Ценов стана победител в първия Урбанатлон проведен в България.

Други

ВИОЛЕТА ГЕНЧЕВА ЗАЕ ПЕТО МЯСТО НА БАЛКАНИАДАТА ПО ДЖУДО В МАКЕДОНИЯ

Виолета Генчева - Спортният талант на „Еврофутбол“ ФРГИ зае пето място на Балканиадата по джудо, която се състоя на 18 и 19-ти май в Охрид.

Други

5 550 лв. набра четвъртия Дарителски кръг „Развитие“ на ФРГИ

5 550 лв. набра четвъртия Дарителски кръг „Развитие“ на ФРГИ в София в подкрепа на четири проекта в областта на културата и образованието.

Други

ВИОЛЕТА ГЕНЧЕВА С БРОНЗ ОТ ЕВРОПЕЙСКОТО ПО САМБО

Виолета Генчева и Сара Стайкова са две от 24-те „Спортни таланти“ на „Еврофутбол“, които получиха финансиране по едноименната програма - част от мащабния социален проект „Печелиш и помагаш”

Други

СПОРТНИЯТ ТАЛАНТ НА „ЕВРОФУТБОЛ“ И ФРГИ МИХАИЛ ХРИСТОВ С ЕВРОПЕЙСКИ РЕКОРД

Успехи завоюваха още двама таланти – Лидия Иванова и Митко Ценов

Други

УСПЕШЕН ФИНАЛ НА КАМПАНИЯТА ПРОТИВ ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЗАТРУДНЕНИЯ НА ГРАЖДАНСКИ ОРГАНИЗАЦИИ В ОБЩЕСТВЕНА ПОЛЗА

Днес, при разглеждане на второ четене на законопроекта за промени в Закона за публичност на имуществото на лица заемащи висши държавни длъжности не се гласува разпоредбата, според която управителните органи на ЮЛНЦ в обществена полза се задължават да подават декларация за имущественото си състояние пред Сметната палата

Други

Становище на Сметната палата по проекта на Закона за изменение и допълнение на ЗПИЛЗВДД

Становище на Сметната палата по проекта на Закона за изменение и допълнение на ЗПИЛЗВДД, внесен от група народни представители (вх. № 354-01-28/01.03.2013 г.)

Други

Politikat.net

Асен Генов и Константин Павлов са авторите на PolitiKat.net и първите носители на Голямата награда в конкурса "Валя Крушкина - журналистика за хората"

Други

Живот облечен в смисъл

Елеонора Гаджева за живота облечен в смисъл или проблемът да даваш и други истории

Други

ВИЕ СТЕ ХУДОЖНИК НА КОМИКСИ??! ДОКАЖЕТЕ ГО!

Включете се в конкурса ComiX4= Комикси за равнопоставеност и разкажете своята история. Наградите за най-добрите са в размер на 1000 евро!

Други

Fihealth дари ваксини VAXIGRIP

Медицински центрове “Fihealth” и здравноосигурителна каса “Fihealth” дариха 58 броя ваксини VAXIGRIP на Фондация „Работилница за граждански инициативи”.