Други

Дарителския кръг в Ямбол набра 12 600 лв.!

На първия за Ямбол „Дарителски кръг”, организиран от Обществена фондация „Мостове над Тунджа“ бяха обещани 12 600 лв, които ще подкрепят 5 важни социални проекта за общността!

Други

Ученици от училището в с. Паталеница интервюират Омбудсмана

По случай Международния ден на правата на човека, публикуваме материал от училищния в. "Искрици" за гостуването на Омбудсмана в селото, както и интервю с Константин Пенчев, направено от малките репортери на изданието!

Други

„Градини на биоразнообразието“ или в очакване на промяната в село Николово

"Обръщали ли сте внимание на изгледа на българското държавно училище...?" започва разказът за проекта "Градини на разнообразието", в който ученици и учители заедно преобразяват училищния двор в едно русенско селце, което днес има имен ден

Други

Победителите в първите награди "Валя Крушкина - журналистика за хората" бяха наградени вчера

Първите годишни медийни награди "Валя Крушкина - журналистика за хората" бяха връчени вчера вечерта в Българското национално радио.

Други

Представяне на Програмата за НПО по Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство 2009-2014 г

На 12.09.2012 г. в Министерски съвет ще бъдат представени програмите за България по Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство (ЕИП) 2009-2014 г. и Норвежкия Финансов механизъм.

Други

Пътуваща изложба „Живот чрез изкуство”

Днес в Благоевград се открива фотографската изложба „Живот чрез изкуство”, финансирана от ФРГИ и Дарителски кръг „Развитие” и представяща произведения на автори с психични заболявания.

Други

РАЛИЦА МИЛЕВА: „ФИНАНСИРАНЕТО ЗА УЧАСТИЕТО МИ В ОЛИМПИАДАТА ДЪЛЖА И НА „ЕВРОФУТБОЛ”!”

Интервю с Ралица Милева – „Спортен талант” на „Еврофутбол” и ФРГИ, участник в Летните олимпийски игри в Лондон в спортната гимнастика.

Други

ВИКТОР НИНОВ - „ВЯРВАМ, ЧЕ ЩЕ УСПЕЯ ДА ВЛЯЗА ВЪВ ФИНАЛА!”

Интервю с Виктор Нинов, лекоатлет в дисциплината скок височина и един от „Спортните таланти” на ФРГИ и „Еврофутбол”, финансиран чрез едноименната програма.

Други

РАЛИЦА МИЛЕВА - „МЕЧТАЯ ДА СТИГНА ДО ФИНАЛ НА ОЛИМПИАДАТА!”

Ралица е 18-годишна състезателка по спортна гимнастика и един от „Спортните таланти“ на „Еврофутбол” и ФРГИ. За първи път ще представлява България на Летните Олимпийски игри в Лондон.

Други

Книга -албум „Разказвачи на истории” – някои истории просто чакат да бъдат разказани

Фондация „Работилница за граждански инициативи” издаде книга албум „Разказвачи на истории”. Историите разказани в нея са резултат на повече от две години работа на автора Елеонора Гаджева и фотографа Светослав Куцаров.

Други

ПИБ дари предмети и храни на повече от 500 човека в неравностойно социално положение

Първа инвестиционна банка, чрез Фондация „Работилница за граждански инициативи” дари дрехи, санитарно хигиенни материали, храни и играчки на стойност над 4000 лева.