Фондация „Работилница за граждански инициативи“ като единствен партньор на TechSoup за България, представя глобалната инициативата #Storymakers2017. Това е кампания, която дава възможност неправителствени организации от целия свят да усвоят нови умения за разказване на истории и да спечелят награди на обща стойност 10 000 щатски долара! Включвайки се в #Storymakers2017 всяка българска неправиелствена организация може да:

∙ Научи нови техники за разказване на истории чрез уебинари, брошури и онлайн обучения.

∙ Създаде контакти с други неправителствени организации, чрез събития на живо и в социалните медии.

∙ Спечели награда участвайки в конкурса #Storymakers2017

Научете нови начини за разказване на истории от богатата база данни на TechSoup, състояща се от уебинари, онлайн материали, както и събития и инструменти за социалните медии. Вдъхновете се от историите на други организации. Изпратете вашия видеоклип или снимка за конкурса #Storymakers2017. Предвидени са награди на обща стойност 10 000 щастски долара.

Конкурсът #Storymakers2017 стартира днес, на 5 септември 2017 и ще приключи на 31 октомври 2017 г. След 31 октомври ще има две седмици за гласуване в общността и експертно гласуване. Победителите ще бъдат обявени до 15 ноември 2017 г. Вижте указанията за участие и отделните категории на конкурса тук. Кандидатстването става на сайта на инициативата: info.techsoup.org/storymakers-2017

Фондация „Работилница за граждански инициативи“ вярва, че ефектното и увлекателно разказване на истории може да преобрази усилията на нестопанските организации за набиране на средства и застъпничество. Популяризирайки инициативата #Storymakers2017 у нас, ФРГИ цели да подпомогне гражданските организации да повишат уменията си за разказване на истории и по този начин да достигнат до важни за тях хора и организации.

В подкрепа на кандидатите, публикуваме линк към два полезни инструмента, свързани с конкурса. От него са достъпни: ръководство за #Storymakers и ръководство за управление на публични събития. ФРГИ пожелава успех на всички участници!

Сподели!

Свързани статии