Нашите истории

От „Не искам да ходя на училище“ до „Искам да стана уеб дизайнер“

Една история за пътя на един млад човек от "Не искам да ходя на училище" до "Искам да стана уеб дизайнер". С подкрепата на ФРГИ и SAP Labs България и съвместната им програма "Знания за успех".

Други

Дарение от 2 500 лв. за предотвратяване на насилието в училище

Средствата ще подкрепят кампанията "НЕ на насилието в училище", която ще се реализира през новата учебна година от екипите на пет от 14-те младежки банки, подкрепени от ФРГИ.

Други

Село Бърдарски геран е домакин на пътуващата изложба „Пазители и традиции“

От 24 август гостите и жителите на село Бърдарски геран могат да посетят пътуващата изложба "Пазители и традиции" на ФРГИ.

Други

МИРОСЛАВ КИРЧЕВ С КВОТА ЗА ОЛИМПИАДАТА В РИО ДЕ ЖАНЕЙРО

Боряна Калейн спечели многобоя и златото на въже и бухалки при девойките старша възраст на провелия се събота и неделя международен турнир за приз „Царица Маргарита“ във Варна.

Нашите истории

Мисия: Професия

Тази история е вдъхновена от проект „Аз отивам в библиотеката“ на Училищното настоятелство при СОУ „Св. Климент Охридски", гр. Ракитово. Проектът е реализиран по програма „Знания за успех“ 2014-2015 на ФРГИ с финансовата подкрепа на SAP Labs България

Други

МИРОСЛАВ КИРЧЕВ СЕ КЛАСИРА НА ПОЛУФИНАЛ НА СЕВТОВНОТО ПО КАНУ-КАЯК

Спортният талант на ФРГИ и „Еврофутбол“ Мирослав Кирчев се класира на полуфиналите на Световното първенство по кану-каяк в Милано.

Други

МАРИЕЛА НИКОЛОВА 4-ТА В СРЕБЪРНАТА ЛИГА НА СВЕТОВНОТО ПЪРВЕНСТВО ПО ВЕТРОХОДСТВО

Мирослав Кирчев ще представи България на Световното първенство по кану-каяк в Милано, което ще се проведе 19-ти до 23-ти август.

Други

Читалището в Баничaн с награда за проект финансиран от ФРГИ

Народно читалище „Изгрев - 1930“, с. Баничан е носител на наградата „Про Култура” 2015, която се връчва за принос в разширяването на достъпа на младежите до културното наследство на България.

Други

Обществен дарителски фонд Варна връчи награди за принос в дарителството

На 12 август от 18:00 часа в Арт салона на Радио Варна, Фондация „Обществен дарителски фонд Варна“ връчи традиционните награди за принос в дарителството.

Други

SAP отново предизвиква социалните предприемачи от Централна и Източна Европа

Кандидатствай с иновативна идея за решаване на социален проблем и се включи в четиридневно обучение за социални предприемачи.

Други

БРОНЗ ЗА БОРЯНА КАЛЕЙН ПРИ ДЕВОЙКИТЕ, КРИСТИНА ТАШЕВА Е ПЕТА ПРИ ЖЕНИТЕ НА КУПА „СОФИЯ“

Боряна Калейн и Кристина Ташева – два Спортни таланта на ФРГИ и „Еврофутбол“, се представиха отлично на международния турнир по художествена гимнастика за купа "София" на 12.08.2015 г.