Конкурси

Четвърто издание на журналистическия конкурс „Валя Крушкина – журналистика за хората”

От 11 септември до 20 октомври 2015 г., журналисти от различни медии ще могат да бъдат номинирани или да се самономинират в 6 категории: Печатна медия, Радио, Телевизия, Онлайн медия, Снимащ журналист и Млад журналист.

Други

Спортна и зелена София – ангажимент на Общината или отговорност на столичани

Научете какво мислят гражданите за изграждането и поддържането на инфраструктурата за здравословен начин на живот в София.

Нашите истории

От знания към успех

Запознайте се с историята на Мартин и Александра за да научите какво е необходимо за да се превърнат знанията в успех.

Конкурси

ФРГИ търси мотивирани учители, които да съдадaт училищен отбор по роботика

Подкрепете и вдъхновете учениците от училището, в което преподавате да създадат робот, който да изпълнява социални мисии и станете част от програма "Роботика за България".

Други

Как да подобрим сигурността в София?

Научете какво посъветваха гражданите местната власт по отношение на сигурността в столицата от Анализа на резултатите от интервютата и дискусиите, реализирани в рамките на проект ГРУВИ: Гражданите Решават и Управляват В партньорство с Институциите.

Други

КРИСТИНА ТАШЕВА СПЕЧЕЛИ ТРИ ЗЛАТНИ МЕДАЛА ОТ ГЕРМАНИЯ

Националът на България по джудо – Ивайло Иванов постигна две победи в Лигата на Германия.

Конкурси

Включи се в конкурса по програмата за детско и младежко развитие

Ако вярваш в способностите и потенциала на децата да променят своя живот и с желание би работил за развитието на този потенциал, кандидатствай с идейно предложение по Програмата за детско и младежко развитие на ФРГИ.

Други

Приключи летният лагер на Младежките банки, подкрепени от ФРГИ

Обмяна на опит, идеи и вдъхновение по време на четридневния обучителен лагер на Младежките банки, организиран от Фондация „Работилница за граждански инициативи“.

Други

Google for Nonprofits вече и в България!

От 1 септември 2015 г. българските неправителствени организации могат да получат безплатен достъп до продуктите на Google.

Други

ИВАЙЛО ИВАНОВ С ПОБЕДА И ЗАГУБА НА СВЕТОВНОТО ПО ДЖУДО

Един от джудистите на ФРГИ и „Еврофутбол“ – Марая Любенова, се окичи с бронзов медал при жените от международния турнир в Сиклош, Унгария.

За нас

Гражданите решават и управляват в партньорство с институциите

Столичани отговарят на въпроса какво трябва да променим за да превърнем София в модерен европейски град. Едно изследване, проведено в рамките на проект ГРУВИ: Гражданите Решават и Управляват в партньорство с Институциите.

Конкурси

Кандидатствай по програма „Знания за успех“ 2015-2016

През новата учебна година, за четвърти пореден път ФРГИ и SAP Labs България ще подкрепят средните училища чрез техните училищни настоятелства да превърнат библиотеките в стимулиращо желанието за учене място и да осигурят възможности за кариерно ориентиране.