За нас

Номинации за наградите „Заедно“

Вижте кои са номинираните благотворителни кампании за деветите годишни награди "Заедно", организирани от Фондация "Рабоилница за граждански инициативи".

Интервюта

МЕЧТАЯ ЗА УСПЕХИ!

Интервю с Георги Божилов – Спортен талант на ФРГИ и „Еврофутбол“ за 2014 г.

За нас

ФРГИ срещна журналисти с ученици

"Журналисти в училище" е инициативата, която събра журналисти и ученици в Деня на Валя Крушкина.

Други

ДВА ЗЛАТНИ МЕДАЛА ЗА СПОРТНИЯ ТАЛАНТ НА ФРГИ и „ЕВРОФУТБОЛ“ ГЕОРГИ ГАЙДАРДЖИЕВ

Два златни медала спечели Георги Гайдарджиев от международен турнир по канадска борба, а плувкинята в маратона Лидия Иванова завърши на 19-то място в кръг от Европейската купа.

Нашите истории

Мишката не изяде книжката в СОУ „Димчо Дебелянов”

За дейностите и успехите по проект „Библиотека за знания и успех” на Училищно настоятелство към СОУ „Димчо Дебелянов“, гр.Белене, разказва Анелия Спасова, Помощник-директор по учебната дейност в училището.

Нашите истории

Нови нагласи към четенето

През учебната 2013/2014 г. Езикова гимназия „Пейо Яворов”, гр. Силистра и Училищното настоятелство, работиха с огромна отговорност и радост, по проект „Виртуалната библиотека – условие и необходимост за формиране на читателска култура“.

Интервюта

ВАШАТА ПОДКРЕПА Е МНОГО СИЛНА!

Николина Николова – Спортен талант на ФРГИ и „Еврофутбол“ за 2014 г. с интервю ден преди Европейското отборно първенство по лека атлетика

Нашите истории

Прочети книга – бъди крачка напред!

Проектът „В света на книгите – чети, сподели, бъди крачка напред“, на Училищно настоятелство при СОУ „Христо Ботев“, Камено или как се връща интересът към книгите и четенето.

За нас

24 номинации за наградите „Заедно 2014“, организирани от ФРГИ

Най-успешните благотворителни кампании ще бъдат отличени на специална церемония на 3 юли от 19 часа във Виваком Арт Хол.

Интервюта

ЧРЕЗ ФРГИ и „ЕВРОФУТБОЛ“ ОТИДОХ НА ПОВЕЧЕ СЪСТЕЗАНИЯ

Интервю с Лилиан Станева, Спортен талант на ФРГИ и „Еврофутбол“ за 2014 г. В събота и неделя (14-15.06.2014 г.) Лилиан ще вземе участие на Балканиадата по джудо в Ксанти, Гърция. Вижте какво сподели тя за себе си, за спорта и какви са нейните бъдещи планове

Други

Получете като дарение лицензирана антивирусна програма от Семантек

Благодарение на партньорството на ФРГИ с ТехСуп – Глобал за България, гражданските организации в България имат възможност да получат дарение на лицензирани софтуерни продукти.