Конкурси

Само 4 дни до крайния срок за кандидатстване за Дарителския кръг!

Само 4 дни остават до крайния срок за кандидатстване за третото събитие по Дарителския кръг на ФРГИ, което ще се проведе през февруари.

Конкурси

ПОВЕЧЕ СПОРТОВЕ В ПРОГРАМА „СПОРТНИ ТАЛАНТИ“ НА „ЕВРОФУТБОЛ“ И ФРГИ

Програма „Спортни таланти“, която „Еврофутбол“ ФРГИ организират за втори път обхваща олимпийски, неолимпийски дисциплини, а също и спортове за хора с увреждания.

Други

Живот облечен в смисъл

Елеонора Гаджева за живота облечен в смисъл или проблемът да даваш и други истории

Конкурси

ЕВРОФУТБОЛ“ УВЕЛИЧИ СРЕДСТВАТА ЗА ФИНАНСИРАНЕ ПО ПРОГРАМА „СПОРТНИ ТАЛАНТИ“

Българският букмейкър „Еврофутбол“ увеличи средствата, с които тази година ще финансира участниците в програма „Спортни таланти“. Близо 10 000 лева повече ще даде компанията тази година

Събития

Изложба "Човекът, който ме вдъхновява”

78 фотографии за 78 фотографии за 78-мия рожден ден на БНР

Конкурси

ФРГИ търси каузи за Дарителския си кръг!

ФРГИ ви кани да номинирате проекти за финансиране от Дарителски кръг „Развитие”. ФРГИ ще подбере 4 проекта, които ще имат възможност да участват в събитието през февруари.

Конкурси

За втора година Еврофутбол и ФРГИ финансират млади спортни таланти

За втора поредна година българският букмейкър Еврофутбол ще финансира млади надежди с програмата си "Спортни таланти". Инициативата стартира с общонационален конкурс на 10.01.2013г.

Събития

Девет златни правила в Перник

На 06.01.2013 г. се проведе обучението за работа в екип на Младежка банка град Перник. През целия ден младежите имаха възможност да се докоснат до същината на проекта и да работят заедно.

Други

ВИЕ СТЕ ХУДОЖНИК НА КОМИКСИ??! ДОКАЖЕТЕ ГО!

Включете се в конкурса ComiX4= Комикси за равнопоставеност и разкажете своята история. Наградите за най-добрите са в размер на 1000 евро!

За нас

Честита Нова 2013 година!

Екипът на ФРГИ ви честити новата 2013 година!

За нас

ФРГИ с нова рубрика - Медиите за нас

През годините ФРГИ е присъствала в редица публикации и материали в медиите, някои от тях конкретно за Работилницата, други за проектите или организациите, които подкрепяме.

Други

Fihealth дари ваксини VAXIGRIP

Медицински центрове “Fihealth” и здравноосигурителна каса “Fihealth” дариха 58 броя ваксини VAXIGRIP на Фондация „Работилница за граждански инициативи”.