Конкурси

17 проекта са получени по проект „Толерантност”

Конкурсът цели да стимулира гражданската активност за противодействие на нетолерантността, дискриминацията и насилието, продиктувано от омраза.

Конкурси

Днес е крайният срок за кандидатстване по Толерантност!

Само след няколко часа изтича крайния срок за кандидастване по фонд „Толерантност” на ФРГИ. До 18:00 ще приемаме проектопредложенията ви на адрес konkurs@wcif-bg.org .

Конкурси

„Еврофутбол” и ФРГИ обявяват на официална церемония призьорите в конкурса „Спортни таланти”

Това ще стане на 21.03.2012 г. от 11.00 ч. в Музея на спорта в гр. София, Национален стадион „Васил Левски“, ет. 2.

Конкурси

Попълнете кратка анкета – спечелете награда!

Искаме да ви запознаем с анкетата на ТехСуп Глобал относно „облачния изчислителен модел”, известен също така като „компютърен облак” (КО) или „облачни технологии”.

Конкурси

Изберете „Спортен талант” на публиката!

Приемането на кандидатури за конкурса на Еврофутбол и ФРГИ приключи още миналата седмица и Групата на съветниците активно работи за да селектира финалистите.

Събития

Ден на неправителствените организации – що е то облачни технологии и имат ли приложение в НПО сектора?

Тема на четвъртия пореден годишен „Ден на неправителствените организации” е какво представляват облачните технологии, известни още като „компютърен облак”, „облачни услуги” и т.н.

Конкурси

105 състезатели ще участват в конкурса „Спортни таланти” на Еврофутбол и ФРГИ

105 състезатели ще участват в общонационалния конкурс „Спортни таланти” на „Еврофутбол”. Това са кандидатите, които бяха допуснати да се борят за разпределението на 50 000 лева от българския букмейкър.

Конкурси

Приключи националният конкурс по програма „СПОРТНИ ТАЛАНТИ” на „ЕВРОФУТБОЛ” и ФРГИ!

Точно 43 дни бяха на разположение на всички индивидуални спортисти на възраст между 16 и 25 години да участват в него.

За нас

На 28 март ще се проведе ежегодния Ден на неправителствените организации!

Тазгодишният „Ден на неправителствените организации”, организиран от Фондация „Работилница за граждански инициативи” съвместно с „Майкрософт България” ще се състои на 28 март 2012.

За нас

Кандидатствайте за фонд „Хората решават” и „Толерантност”!

Отново имате възможност да кандидатствате за финансиране по фонд „Хората решават” – седми кръг и втори кръг по фонд „Толерантност”.

За нас

Само седмица до крайния срок за „Спортни таланти”!

Само седмица остава крайния срок за кандидатстване за конкурса „Спортни таланти” на Еврофутбол и Фондация „Работилница за граждански инициативи”. Ако си на възраст между 16 и 25 години и практикуваш някой от тези спортове можеш да получиш финансиране до 5 000 лева!

Други

Книга -албум „Разказвачи на истории” – някои истории просто чакат да бъдат разказани

Фондация „Работилница за граждански инициативи” издаде книга албум „Разказвачи на истории”. Историите разказани в нея са резултат на повече от две години работа на автора Елеонора Гаджева и фотографа Светослав Куцаров.