Други

ПИБ дари предмети и храни на повече от 500 човека в неравностойно социално положение

Първа инвестиционна банка, чрез Фондация „Работилница за граждански инициативи” дари дрехи, санитарно хигиенни материали, храни и играчки на стойност над 4000 лева.

За нас

По-ниска възраст за участие в програма „Спортни таланти” на „ЕВРОФУТБОЛ” и ФРГИ

Поради засиления интерес от страна на по-млади кандидати „Еврофутбол” и ФРГИ решиха да нанесат промяна в правилата за кандидатстване по програма „Спортни таланти”. Новото е възможността за участие на спортисти, които навършват 16 години до края на 2012 г. – до 31.12.2012 г., включително.

Конкурси

Днес е крайният срок за конкурса "Моето живо наследство"!

В 18:00 часа днес, 31 януари, изтича срокът за изпращане на на есе и фотография на тема „Моето живо наследство”. Конкурсът е отворен за участие на деца и млади хора, включени по инициативите на фонд „Живо наследство” 2011.

За нас

Звезди на световния спорт набират средства в Банско

68 528 лева от търг, томбола и дарение от община Банско бяха събрани по време на благотворителната вечеря в зимния курорт на 28 януари.

За нас

„ЕВРОФУТБОЛ” и ФРГИ стартират програма „Спортни таланти” за финансиране на български спортни надежди

Българският букмейкър „Еврофутбол” обяви на пресконференция днес, 18.01.2012 г., старта на програма „Спортни таланти”. Нейната цел е да бъдат подпомогнати финансово млади спортни надежди.

За нас

Здрава, успешна и честита 2012-та година!

Екипът на Фондация "Работилница за граждански инициативи" поздравява всички по случай новата 2012-та година. Желаем ви много здраве, щастие, късмет и все повече инициативност, чрез която с общи усилия да променяме обществото си към по-добро!