Други

Над 130 000 лв. са събрани през последната година чрез модела „Дарителски кръг“

Набраните средства подкрепиха 32 местни проекта за подобряване на социалните услуги, градското благоустройство, спорта и културата в пет български града.

Други

ИВАЙЛО ИВАНОВ СПЕЧЕЛИ ГРАНД ШЛЕМА ПО ДЖУДО В АБУ ДАБИ

Спортният талант на ФРГИ и „Еврофутбол“ постигна един от най-големите успехи в българското джудо, след като грабна златния медал на турнира от сериите Гранд шлем в Абу Даби.

Други

Младежка банка София среща столичани с книги на тъмно

В навечерието на Деня на народните будители, екипът на Младежка банка София, подкрепена от ФРГИ ще срещне столичани с любими книги на тъмно.

Други

Участвай в уъркшоп за набиране на средства чрез модела „Дарителски кръг“

Научи как се набират средства от индивидуални дарители и как се изгражда устойчив кръг от редовни дарители чрез модела „Дарителски кръг“.

Други

БОРЯНА КАЛЕЙН С НАЙ- ВИСОКА ОЦЕНКА НА ВЪЖЕ НА ПЪРВЕНСТВОТО НА ИТАЛИЯ

Боряна Калейн получи най-висока оценка на въже в 1-вия кръг на Държавното първенство по художествена гимнастика, което се състоя на 17 октомври в Италия.

Други

317 студента кандидатстват за стипендия по програма „Study iT First“

В рамките на един месец от 15 септември до 15 октомври, първокурсници от ИТ специалност на български университет имаха възможност да се включат в конкурса по програмата.

Други

Стартира кампанията „НЕ на насилието в училище“

Кампанията се реализира в пет български града: Бургас, Габрово, Стара Загора, Шумен и Пазарджик от екипите на пет от 14-те Младежки банки, подкрепени от ФРГИ.

Други

ДЕНИСЛАВ КОДЖАБАШЕВ СЕ КЛАСИРА ЗА ПАРАОЛИМПИАДАТА В РИО ДЕ ЖАНЕЙРО

Варненецът стана европейски вицешампион по тенис на маса.

Други

СПОРТНИТЕ ТАЛАНТИ НА ФРГИ И „ЕВРОФУТБОЛ“ ИВАЙЛО ИВАНОВ И МАРАЯ ЛЮБЕНОВА С ПОБЕДИ В СЪРБИЯ И АЛБАНИЯ

Двама от Спортните таланти на ФРГИ и „Еврофутбол“ – Ивайло Иванов и Марая Любенова, спечелиха два международни турнира по джудо – в Сърбия и Албания.

Други

СПОРТНИЯТ ТАЛАНТ МАРАЯ ЛЮБЕНОВА СПЕЧЕЛИ ЗЛАТОТО В БОСНА

Спортният талант на ФРГИ и "Еврофутбол" Марая Любенова спечели титла от силния международен турнир по джудо в Мостар, Босна и Херцеговина.

Други

ДЕНИСЛАВ КОДЖАБАШЕВ СЪС ЗЛАТОТО ОТ СВЕТОВНИТЕ ИГРИ ЗА ХОРА С УВРЕЖДАНИЯ

Спортният талант на ФРГИ и „Еврофутбол“ – Денислав Коджабашев, спечели титлата в тениса на маса в Клас 10 от Световните игри за хора с увреждания в Сочи (Русия).