Други

Google for Nonprofits вече и в България!

От 1 септември 2015 г. българските неправителствени организации могат да получат безплатен достъп до продуктите на Google.

Други

ИВАЙЛО ИВАНОВ С ПОБЕДА И ЗАГУБА НА СВЕТОВНОТО ПО ДЖУДО

Един от джудистите на ФРГИ и „Еврофутбол“ – Марая Любенова, се окичи с бронзов медал при жените от международния турнир в Сиклош, Унгария.

Други

Дарение от 2 500 лв. за предотвратяване на насилието в училище

Средствата ще подкрепят кампанията "НЕ на насилието в училище", която ще се реализира през новата учебна година от екипите на пет от 14-те младежки банки, подкрепени от ФРГИ.

Други

Село Бърдарски геран е домакин на пътуващата изложба „Пазители и традиции“

От 24 август гостите и жителите на село Бърдарски геран могат да посетят пътуващата изложба "Пазители и традиции" на ФРГИ.

Други

МИРОСЛАВ КИРЧЕВ С КВОТА ЗА ОЛИМПИАДАТА В РИО ДЕ ЖАНЕЙРО

Боряна Калейн спечели многобоя и златото на въже и бухалки при девойките старша възраст на провелия се събота и неделя международен турнир за приз „Царица Маргарита“ във Варна.

Други

МИРОСЛАВ КИРЧЕВ СЕ КЛАСИРА НА ПОЛУФИНАЛ НА СЕВТОВНОТО ПО КАНУ-КАЯК

Спортният талант на ФРГИ и „Еврофутбол“ Мирослав Кирчев се класира на полуфиналите на Световното първенство по кану-каяк в Милано.

Други

МАРИЕЛА НИКОЛОВА 4-ТА В СРЕБЪРНАТА ЛИГА НА СВЕТОВНОТО ПЪРВЕНСТВО ПО ВЕТРОХОДСТВО

Мирослав Кирчев ще представи България на Световното първенство по кану-каяк в Милано, което ще се проведе 19-ти до 23-ти август.

Други

Читалището в Баничaн с награда за проект финансиран от ФРГИ

Народно читалище „Изгрев - 1930“, с. Баничан е носител на наградата „Про Култура” 2015, която се връчва за принос в разширяването на достъпа на младежите до културното наследство на България.

Други

Обществен дарителски фонд Варна връчи награди за принос в дарителството

На 12 август от 18:00 часа в Арт салона на Радио Варна, Фондация „Обществен дарителски фонд Варна“ връчи традиционните награди за принос в дарителството.

Други

SAP отново предизвиква социалните предприемачи от Централна и Източна Европа

Кандидатствай с иновативна идея за решаване на социален проблем и се включи в четиридневно обучение за социални предприемачи.

Други

БРОНЗ ЗА БОРЯНА КАЛЕЙН ПРИ ДЕВОЙКИТЕ, КРИСТИНА ТАШЕВА Е ПЕТА ПРИ ЖЕНИТЕ НА КУПА „СОФИЯ“

Боряна Калейн и Кристина Ташева – два Спортни таланта на ФРГИ и „Еврофутбол“, се представиха отлично на международния турнир по художествена гимнастика за купа "София" на 12.08.2015 г.

Други

Младежка банка Перник отбелязва Международния ден на младежта

Днес гости и жители на Перник могат да се включат в благотворителната инициатива на Младежка банка Перник.