Други

БРОНЗ ЗА СПОРТНИЯ ТАЛАНТ ДЕСИСЛАВА ГЕОРГИЕВА ОТ СВЕТОВНОТО ПО ГРЕБАНЕ В РИО

Десислава Георгиева грабна бронзов медал на скиф от Световно първенство по академично гребане за юноши и девойки до 18 г., което се провежда на олимпийския канал в Рио де Жанейро.

Други

ЗДРАВКО ТРЕНЕВ С БРОНЗ ОТ БАЛКАНИАДАТА ПО ОБЕЗДКА

15-годишният Здравко, който е дебютант в клас юноши до 18 г. и най-малък от всички участници, се класира трети с кон Силвър бой както в отборния, така и в индивидуалния тест.

Други

БРАТ И СЕСТРА КАРАКОЛЕВИ ПЪРВИ НА СЕЛЕКЦИЯТА ЗА ЕВРОПЕЙСКОТО ПО КАНУ-КАЯК

Камелия Kараколева с най-добро време при жените и за Световното първенство.

Други

Приключи третото издание на програма „Знания за успех“

Общо осем проекта за младежко развитие бяха реализирани през последната година по програма „Знания за успех“ на ФРГИ и SAP Labs България.

Други

Windows 10 от Microsoft вече и за Български НПО

От 3-ти август 2015 г. читалища и неправителствени организации могат да получат като дарение Windows 10 чрез програмата за дарение на информационни и комуникационни продукти - Techsoup, с партньорството на ‪#‎ФРГИ‬.

Други

Стани доброволец в Нощ на музеите - Пловдив

"Нощната" еуфория вече започна и можеш да се включиш още от август!

Други

ЗЛАТО ЗА ГАЛА ЧАЛЪКОВА НА „ВУЛПЕВ-БАХЧЕВАНОВ“

Спортният талант на ФРГИ и "Еврофутбол", Гала Чалъкова грабна златото на 400 м на престижния лекоатлетически турнир "Вулпев-Бахчеванов".

Други

Инициатива за чиста и красива Варна ще се реализра с дарителски средства

Инициативата е една от шестте, които Обществен дарителски фонд Варна ще подкрепи по проект „Институционално укрепване на Фондация Обществен дарителски фонд Варна“, част от програмата за „Развитие на обществените фондации в България“ на ФРГИ.

Други

ЕЛИЗАБЕТ КИРИЛОВА ЩЕ ГРЕБЕ ВЪВ ФИНАЛ „С“ НА СВЕТОВНОТО ПО АКАДЕМИЧНО ГРЕБАНЕ

Елизабет Кирилова и партьнорката й на двойка скул Десислава Тодорова ще гребат на финал „С“ на Световното първенство по академично гребане за младежи до 23 г. в Пловдив.

Други

Получете лицензиран софтуер като дарение

Неправителствени организации и читалища могат да получат безвъзмездно лицензирани продукти от Microsoft, Adobe и Symantec.

Други

Избрани са проектите за финансиране по програма „Дъга“

Вече е направена селекция на проектите, които ще получат финансиране по програмата за детско и младежко развитие „Дъга“ 2015-2017.

Други

СПОРТНИЯТ ТАЛАНТ ИВАЙЛО ИВАНОВ СЪС ЗЛАТО ОТ ЕВРОПЕЙСКАТА КУПА ПО ДЖУДО

Спортният талант на ФРГИ и „Еврофутбол“ Ивайло Иванов грабна златния медал на Европейската купа по джудо в Зингелфинген (Германия).