Интервюта

ПРАВЕТЕ ТОВА, КОЕТО ЩЕ ВИ ДОВЕДЕ ДО МЕЧТАТА ВИ!

Интервю с Десислава Георгиева, Спортен талант на ФРГИ и „Еврофутбол“ за 2014 г., състезател по академично гребане.

Интервюта

СТЕЛА ЕНЕВА – БЛАГОДАРЯ НА ФРГИ И „ЕВРОФУТБОЛ“, ЧЕ МЕ НАПРАВИ ЧАСТ ОТ ПРОГРАМА „СПОРТНИ ТАЛАНТИ“!

Интервю със Стела Енева - за програма "Спортни таланти", за това как се става номер едно, за проблемите и за допинг скандалите.

Интервюта

МИРОСЛАВ КИРЧЕВ – ПРИЗНАНИЕТО НА ФРГИ и „ЕВРОФУТБОЛ“ МЕ НАПРАВИ СПЕЦИАЛЕН И ЩАСТЛИВ

Мирослав Кирчев грабна титлата „Спортен талант №1 на ФРГИ и „Еврофутбол“, след като получи най-много точки – 132 от медийните партньори на едноименната програма на фондацията и българския букмейкър.

Интервюта

Любомир Борисов: Нужни са големи инвестиции за създаване на здраво гражданско общество

Няма нещо, което срива едно общество така бързо, както егоизмът и затвореността на неговите членове, казва Любомир Борисов

Интервюта

Илияна Николова: Инвестираме в следващото поколение активни граждани

Всяка година ФРГИ предоставя между 700 000 и 1 000 000 лева под формата на финансиране за граждански организации, разказва Илияна Николова, изпълнителен директор на Фондацията.

Интервюта

Знаци на доброто

Обществените фондации са не само източник на средства, но и двигател и мост за обединяване на хора и ресурси на местно ниво, казва Барбара Леополд от Центъра по филантропия и гражданско общество - Ню Йорк.

Интервюта

Красимира Чахова „Да дариш, не означава да хвърлиш няколко монети в шапката на просяк“

„Казвам се Красимира Чахова, родена съм Сунгурларе и живея в Стара Загора. Омъжена съм, имам 3-ма сина, които в момента са студенти. Хобито ми е да спортувам. Председател на съвета на дарителите на „Обществен дарителски фонд Стара Загора“. Член съм на Обществения съвет към кмета на Община Стара Загора“.

Интервюта

Д-р Росица Врабевска: Дарителството е начин на мислене

Дали говорим за еднократни жестове на съпричастност или затвърждаваме устои и начин на мислене, в България дарителството, все още търси мястото си. Какво споделя по темата д-р Росица Врабевска и кой е нейния начин да прави малки крачки и да оставя знаци на добро.

Интервюта

СТАНАХМЕ ИЗВЕСТНИ, ЗАЩОТО НИ ПОМОГНАХТЕ!

Интервю с Ева Пашева, треньор на Мирослав Кирчев – Спортен талант на ФРГИ и „Еврофутбол“ и световен вицешампион на 1000 м едноместен каяк

Интервюта

„ЕВРОФУТБОЛ“ И ФРГИ СА ЕДИНСТВЕНИТЕ, КОИТО МИ ПОМОГНАХА – БЛАГОДАРЯ!“

Интервю с Мирослав Кирчев - Спортен талант на ФРГИ и "Еврофутбол" за 2014 г. и сребърен медалист от Световното първенство по кану-каяк в Москва.

Интервюта

ДАДОХТЕ МИ САМОЧУВСТВИЕ!

Интервю с един от нашите Спортни таланти - Александрина Ризова.

Интервюта

ЩЕ УСПЕЯ!

Интервю с Паолина Попова, Спортен талант на ФРГИ и „Еврофутбол“ за 2014 г.