Събития

Конференция "Местното дарителство – наливаме ли от пусто в празно?"

През последното десетилетие сме свидетели на повишаване на интереса както на граждани, така и на фирми към различни дарителски каузи. Филантропията в България се възражда като израз на солидарност, но ефектът от нея все още е трудно да се измери.

Събития

Заповядайте на Фестивала на реката и тепетата в Пловдив!

Ако живеете в Пловдив или имате път натам на 1 или 2 септември (събота и неделя) задължително посетете Фестивала на реката и тепетата. 1 септември ще бъде Ден на реката

Събития

Кои каузи можете да подкрепите на Дарителския кръг?

На 2 октомври в София ще се проведе второто събитие за набиране на средства на Дарителски кръг „Развитие“. Темата този път е мултикултурализъм

Събития

Спортен талант на ФРГИ осми в Диамантената лига

Вчера, един от осемнадесетте стипендианти на програмата "Спортни таланти" на ФРГИ и "Еврофутбол" Виктор Нинов (скок ма височина) участва първото си състезание в най-комерсиалната верига от турнири в леката атлетика - Диамантената лига.

Събития

Деца-филантропи бяха отличени на Седмите награди „Заедно”

Вчера, на церемония в градината на Гранд хотел “София” за седми пореден път Фондация “Работилница за граждански инициативи” връчи своите наградит “Заедно”.

Събития

65 организации присъстваха на годишната среща на ФРГИ

На 2 юли в София се състоя годишната среща на фондация „Работилница за граждански инициативи”. Тази година основният фокус бe „Местното дарителство за местно развитие”.

Събития

Ти избираш, ти променяш!

Искате ли децата да бъдат по-толерантни едни с други, да не слушате плашещи вечерни новини за побоища и нещастни случаи в училищата?

Събития

Броени дни остават до ежегодния Ден на неправителствените организации

Броени дни остават до четвъртия ежегоден "Ден на неправителствените организации" на ФРГИ и Майкрософт.

Събития

Ден на неправителствените организации – що е то облачни технологии и имат ли приложение в НПО сектора?

Тема на четвъртия пореден годишен „Ден на неправителствените организации” е какво представляват облачните технологии, известни още като „компютърен облак”, „облачни услуги” и т.н.