Събития

Невероятен успех за първия Дарителски кръг в Габрово!

14 650 лева бяха обещани от местни дарители на първия отворен дарителски кръг под надслов "За Габрово" в града, организиран на 13.12.2012 г. от Обществен дарителски фонд Габрово с подкрепата на ФРГИ.

Събития

Семинар за насърчаване на партньорството между България и Норвегия

Близо 150 представители на българските неправителствени организации, заедно с представители на 12 НПО от Норвегия се включиха в двустранния семинар, организиран от Институт "Отворено общество" - София в партньорство с ФРГИ

Събития

Над 400 организации присъстваха на официалното представяне на програмата за подкрепа на НПО в България

Представители на над 400 неправителствени организации се регистрираха за участие в официалното представяне на Програмата за подкрепа на НПО в България по Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство (ЕИП).

Събития

Проследете церемонията по награждаването на конкурса "Валя Крушкина" онлайн!

Дори да нямате възможност да присъствате на церемонията по връчването на наградите "Валя Крушкина - журналистика за хората" можете да проследите церемонията на http://www.binar.bg/

Събития

6 500 лева събра първия Дарителски кръг извън София

Фондация "Обществен фонд - Русе" беше първата организация, която проведе Дарителски кръг извън рамките на София

Събития

Над 400 организации се регистрираха за официалното откриване на Програмата за подкрепа на НПО

Над 400 неправителствени организации се регистрираха за участие в официалното откриване на Програмата за подкрепа на НПО в България по Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство 2009-2014 г.

Събития

Четенето - възможно!

С фотографска изложба и представяне на сборник игри за четене приключи забавния и интерактивен проект "Четенето-възможно!"

Събития

Регистрирайте се за работна среща м/у НПО от България и страните-донори от ЕИП

На 22 в София ще се проведе работна среща за насърчаване на двустранните отношения между НПО от България и организации от страните-донори (Норвегия, Лихтенщайн и Исландия)по Финансовия механизъм на ЕИП.

Събития

Публично представяне на Програмата за подкрепа на НПО в България по Финансовия механизъм на (ЕИП)

На 22 ноември 2012 г. в София ще се състои пресконференция и публичното представяне на Програмата за подкрепа на НПО по Финансовия механизъм на ЕИП.

Събития

Министър Дончев: Бракът между НПО сектора и държавата е опасен

Конференция "Местното дарителство - наливаме ли от пусто в празно"

Събития

Конференцията ще се излъчва онлайн на pressclub.bg !

Дори да нямате възможност да присъствате на конференцията „Местното дарителство – наливаме ли от пусто в празно?“ на ФРГИ можете да я проследите онлайн на pressclub.bg

Събития

Конференцията „Местното дарителство – наливаме ли от пусто в празно” наближава!

Конференцията „Местното дарителство – наливаме ли от пусто в празно”, организирана от ФРГИ в партньорство с Асоциацията на обществените фондации в България наближава!