Събития

ДВА ЗЛАТНИ И ТРИ СРЕБЪРНИ МЕДАЛА ОТ РЕПУБЛИКАНСКОТО ПО ЛЕКА АТЛЕТИКА ЗА СПОРТНИТЕ ТАЛАНТИ НА „ЕВРОФУТБОЛ”

Два златни и три сребърни медала завоюваха Спортните таланти на „Еврофутбол” на Държавното първенство по лека атлетика младша възраст, което се проведе на 18 и 19-ти юни в Правец.

Събития

Участвайте в конкурса за есе и снимка "Моят опит с програмите на ФРГИ"!

В конкурса може да се включи всеки, който през годините е участвал в инициативи и проекти, финансирани от фондацията.

Събития

Днес е крайният срок за регистрация за Деня на НПО!

На 21 юни за пети пореден път Фондация „Работилница за граждански инициативи“ с подкрепата на Майкрософт България, организира ежегодния Ден на неправителствените организации.

Събития

Лекари от медицински центрове FiHealth рисуваха като Деймиън Хърст в подкрепа на благотворителна инициатива

На 4 юни от 19 часа в Галерията за модерно изкуство се проведе благотворителен коктейл изложба, свързан с творчеството на Деймиън Хърст.

Събития

10 000 лева събра втория Дарителски кръг "За Варна"

Над 60 дарители, присъствали на втория Дарителски кръг „за Варна”, събраха 10 000 лева с които подкрепиха 4 проекта на граждански организации.

Събития

Страхотен успех на първия Дарителски кръг в Стара Загора!

Снощи (16. 05.2013 г.) по време на първият „Дарителски кръг ЗА СТАРА ЗАГОРА” дарителите събраха 13 200 лева, с които подкрепиха 5 проекта на граждански организации от града.

Събития

Днес е четвъртият Дарителски кръг "Развитие" на ФРГИ

Фондация „Работилница за граждански инициативи“ ви кани на 15 май от 18:30 часа в Телефонна палата в София, ул. „Гурко“ 4, (входа вляво), ет.5, където дарителството ще срещне идеи в областта на културата и образованието.

Събития

ФРГИ участва на пролетния фестивал на отговорния начин на живот „Зелени дни“

Фондация участва с щанд и работилнички в тазгодишното издание на Зелени дни. Имахме възможност да достигнем до много нови хора, да представим дейността си и да запознаем общността с проектите, които финансираме

Събития

Конференция „Местното дарителство - промяна, развитие, енергия”

Подкрепа на традиционните ценности в дарителството, модели за привличане на дарителски средства и др. бяха сред водещите акценти на провелата се във Варна конференция.

Събития

СРЕБРО ОТ ШАМПИОНАТА НА БЕЛГИЯ ПО ТАЕКУОНДО ЗА ВЛАДИМИР ДАЛАКЛИЕВ

Спортният талант на „Еврофутбол“ и ФРГИ Владимир Далаклиев спечели сребърен медал на Откритото първенство на Белгия по таекуондо

Събития

НАГРАДИХА ВЪВ ВЕЛИКО ТЪРНОВО СПОРТНИЯ ТАЛАНТ НА ПУБЛИКАТА НА „ЕВРОФУТБОЛ“ И ФРГИ

Награждаването на 19-годишния Веско Мънков, който спечели приза „Спортен талант на публиката“ от анкетата на „Еврофутбол“, се проведе на 02.04.2013 г., във Велико Търново.