За нас

Близо 3000 лева набрани за кампанията за отец Иван!

Вчера вечерта в Народния театър "Иван Вазов" бе даден старта на кампанията "Да построим дом!", набираща средства за строежа на нов модерен приют за децата на отец Иван от Нови Хан.

За нас

Четвъртият ежегоден Ден на НПО мина под знака на облачните технологии

На 28 март се състоя четвъртия пореден ежегоден Ден на неправителствените организации организиран от Фондация „Работилница за граждански инициативи” и Майкрософт, който тази година мина под знака на „облачните технологии”.

За нас

39 организации кандидатстваха за Хората решават 7

39 организации подадоха проектопредложения за седми кръг от конкурса на ФРГИ "Хората решават".

За нас

На 28 март ще се проведе ежегодния Ден на неправителствените организации!

Тазгодишният „Ден на неправителствените организации”, организиран от Фондация „Работилница за граждански инициативи” съвместно с „Майкрософт България” ще се състои на 28 март 2012.

За нас

Кандидатствайте за фонд „Хората решават” и „Толерантност”!

Отново имате възможност да кандидатствате за финансиране по фонд „Хората решават” – седми кръг и втори кръг по фонд „Толерантност”.

За нас

Само седмица до крайния срок за „Спортни таланти”!

Само седмица остава крайния срок за кандидатстване за конкурса „Спортни таланти” на Еврофутбол и Фондация „Работилница за граждански инициативи”. Ако си на възраст между 16 и 25 години и практикуваш някой от тези спортове можеш да получиш финансиране до 5 000 лева!

За нас

По-ниска възраст за участие в програма „Спортни таланти” на „ЕВРОФУТБОЛ” и ФРГИ

Поради засиления интерес от страна на по-млади кандидати „Еврофутбол” и ФРГИ решиха да нанесат промяна в правилата за кандидатстване по програма „Спортни таланти”. Новото е възможността за участие на спортисти, които навършват 16 години до края на 2012 г. – до 31.12.2012 г., включително.

За нас

Звезди на световния спорт набират средства в Банско

68 528 лева от търг, томбола и дарение от община Банско бяха събрани по време на благотворителната вечеря в зимния курорт на 28 януари.

За нас

„ЕВРОФУТБОЛ” и ФРГИ стартират програма „Спортни таланти” за финансиране на български спортни надежди

Българският букмейкър „Еврофутбол” обяви на пресконференция днес, 18.01.2012 г., старта на програма „Спортни таланти”. Нейната цел е да бъдат подпомогнати финансово млади спортни надежди.

За нас

Здрава, успешна и честита 2012-та година!

Екипът на Фондация "Работилница за граждански инициативи" поздравява всички по случай новата 2012-та година. Желаем ви много здраве, щастие, късмет и все повече инициативност, чрез която с общи усилия да променяме обществото си към по-добро!