За нас

ФРГИ с нова рубрика - Медиите за нас

През годините ФРГИ е присъствала в редица публикации и материали в медиите, някои от тях конкретно за Работилницата, други за проектите или организациите, които подкрепяме.

За нас

Д-р Фредерик Мълдър показа на българската публика какво е да даряваш осъзнато

Вчера, за втори път тази година се проведе събитието Дарителски кръг, организиран от Фондация „Работилница за граждански инициативи”.

За нас

Годишен отчет на ФРГИ

В отчета ни за 2011 г. ще намерите информация за всички фондове и програми, които сме финансирали през годината. Ще се запознаете и с гражданските групи и организации, с които работим, както и информация за структурата и екипа на ФРГИ.

За нас

Младежите във филантропията - обучение за създаване на младежки банки

Какво би станало, ако решенията за финансиране на проекти за развитие на една общност се вземаха изцяло от младежи? Отговорът на този въпрос дава модела "младежка банка" - уникален метод за въвличане на младежи във филантропията

За нас

ФРГИ ще награди с 2000 лева най-добрата благотворителна кампания! Номинирайте!

ФРГИ ще награди с 2000 лева най-добрата благотворителна кампания! Номинирайте!

За нас

ФРГИ обявява конкурс за създаване на младежки банки!

Фондация „Работилница за граждански инициативи” (ФРГИ) набира заявления за интерес към създаване на младежка банка от нестопански организации, работещи за младежко развитие с участие на младежи (14-25 г.).

За нас

4 каузи набраха средства чрез иновативен подход

Вчера Фондация „Работилница за граждански инициативи” проведе уникално по рода си за България фондонабирателно събитие, което набра средства за четири различни каузи, свързани с толерантността.

За нас

Машина на времето в Борисовата градина в столицата

Вчера лятната сцена на Борисовата градина се превърна в машина на времето.

За нас

Днес наградихме Зоя Чавдарова - Спортен талант на публиката

Днес, 18.04.2012 г. от 12:30 часа се проведе официалната церемония, на която варненката Зоя Чавдарова получи символичен чек на стойност 4 961 лева.

За нас

Кои са победителите в конкурса за снимка и есе „Моето живо наследство”?

Вече са известни победителите в конкурса за снимка и есе „Моето живо наследство” на Фондация „Работилница за граждански инициативи”.

За нас

Седем организации спечелиха финансиране по „Хората решават” 7

Седем от общо 39 кандидатствали организации по фонд "Хората решават" се пребориха за финансиране в седмия кръг на конкурса.

За нас

ФЕСТИВАЛ „ЖИВО НАСЛЕДСТВО” - традициите оживяват

Знаете ли какво е зунка? Чували ли сте песните на банатските българи? Можете ли да направите кукла от царевична шума, а да изплетете чорапи. Ако искате да видите, чуете или самите Вие да станете част от оживелите традиции – елате на фестивал.