За нас от ФРГИ устойчивостта на проектите, които финансираме е от изключително значение. Затова и добавихме тази рубрика в нашия сайт, в която проследяваме как подкрепените проекти са продължили развитието си, след изтичане на отчетния период. Тук можете да се запознаете с вече реализирани проекти, влиянието, което са имали върху местната общност, настоящото им състояние.

Нашите истории

Училището в полза на учениците

Успяват ли учители и родители да се обеднят в една обща кауза да подготвят младите хора за времето, когато вече няма да са ученици? От езиковата гимназия във Видин не само знаят отговора на този въпрос, но и работят активно за да подпомогнат бъдещото развитие на учениците с подкрепата на ФРГИ и SAP Labs България и програма "Знания за успех".

Нашите истории

От знания към успех

Запознайте се с историята на Мартин и Александра за да научите какво е необходимо за да се превърнат знанията в успех.

Нашите истории

От „Не искам да ходя на училище“ до „Искам да стана уеб дизайнер“

Една история за пътя на един млад човек от "Не искам да ходя на училище" до "Искам да стана уеб дизайнер". С подкрепата на ФРГИ и SAP Labs България и съвместната им програма "Знания за успех".

Нашите истории

Мисия: Професия

Тази история е вдъхновена от проект „Аз отивам в библиотеката“ на Училищното настоятелство при СОУ „Св. Климент Охридски", гр. Ракитово. Проектът е реализиран по програма „Знания за успех“ 2014-2015 на ФРГИ с финансовата подкрепа на SAP Labs България

Нашите истории

Моята любима книга

Как библиотеката се превърна в желано място за учениците от СОУ "Св. св. Кирил и Методий", гр. Криводол чрез програма "Знания на успех" на ФРГИ и SAP Labs България.

Нашите истории

Училище за по-добро бъдеще

От началото на месец ноември 2013г. до юни 2014 г. сдружение „Училищно настоятелство на ПМГ „Екзарх Антим I“ успешно реализира проект „Училище за по-добро бъдеще“ по програма „Знания за успех“ на Фондация „Работилница за граждански инициативи“ и SAP Labs България.

Нашите истории

Мишката не изяде книжката в СОУ „Димчо Дебелянов”

За дейностите и успехите по проект „Библиотека за знания и успех” на Училищно настоятелство към СОУ „Димчо Дебелянов“, гр.Белене, разказва Анелия Спасова, Помощник-директор по учебната дейност в училището.

Нашите истории

Нови нагласи към четенето

През учебната 2013/2014 г. Езикова гимназия „Пейо Яворов”, гр. Силистра и Училищното настоятелство, работиха с огромна отговорност и радост, по проект „Виртуалната библиотека – условие и необходимост за формиране на читателска култура“.

Нашите истории

Прочети книга – бъди крачка напред!

Проектът „В света на книгите – чети, сподели, бъди крачка напред“, на Училищно настоятелство при СОУ „Христо Ботев“, Камено или как се връща интересът към книгите и четенето.