Конкурси

15 средни училища кандидатстваха за "Знания за успех"

15 средни училища кандидатстваха за програмата на ФРГИ и SAP Labs Bulgaria "Знания за успех"

Събития

Конференцията ще се излъчва онлайн на pressclub.bg !

Дори да нямате възможност да присъствате на конференцията „Местното дарителство – наливаме ли от пусто в празно?“ на ФРГИ можете да я проследите онлайн на pressclub.bg

Събития

Конференцията „Местното дарителство – наливаме ли от пусто в празно” наближава!

Конференцията „Местното дарителство – наливаме ли от пусто в празно”, организирана от ФРГИ в партньорство с Асоциацията на обществените фондации в България наближава!

Конкурси

16 каузи кандидатстваха за втората среща на Дарителския кръг

От 16 получени кандидатури за конкурса за каузи, които да наберат средства на втората среща на Дарителски кръг „Развитие“ на ФРГИ, бяха избрани четири, които ще бъдат представени на събитието.

Конкурси

Два конкурса за ученици и студенти на първия учебен ден!

В първия учебен ден (който тази година съвпада и с празника на София – Ден на Вяра, Надежда, Любов и майка им София) напомняме за двата актуални конкурса на ФРГИ за ученици и студенти!

Събития

Конференция "Местното дарителство – наливаме ли от пусто в празно?"

През последното десетилетие сме свидетели на повишаване на интереса както на граждани, така и на фирми към различни дарителски каузи. Филантропията в България се възражда като израз на солидарност, но ефектът от нея все още е трудно да се измери.

Конкурси

Годишни награди „Валя Крушкина - журналистика за хората“

Днес, 11 септември 2012 г. бяха учредени Годишните награди за журналисти „Валя Крушкина - журналистика за хората“. Те са част от едноименния Фонд „Валя Крушкина“ в памет на бележитата българска журналистка, починала през юни тази година

Други

Представяне на Програмата за НПО по Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство 2009-2014 г

На 12.09.2012 г. в Министерски съвет ще бъдат представени програмите за България по Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство (ЕИП) 2009-2014 г. и Норвежкия Финансов механизъм.

Събития

Заповядайте на Фестивала на реката и тепетата в Пловдив!

Ако живеете в Пловдив или имате път натам на 1 или 2 септември (събота и неделя) задължително посетете Фестивала на реката и тепетата. 1 септември ще бъде Ден на реката

Конкурси

СТАРТИРА ПРОГРАМА „СТИПЕНДИИ” – ВЪЗМОЖНОСТ ЗА СТИПЕНДИИ, СТАЖ И РАБОТА

Основна цел на програмaта е да подкрепи младежи в неравностойно положение да развият уменията си и да реализират потенциала си в избраната от тях професионална област.

За нас

Годишен отчет на ФРГИ

В отчета ни за 2011 г. ще намерите информация за всички фондове и програми, които сме финансирали през годината. Ще се запознаете и с гражданските групи и организации, с които работим, както и информация за структурата и екипа на ФРГИ.

Други

Пътуваща изложба „Живот чрез изкуство”

Днес в Благоевград се открива фотографската изложба „Живот чрез изкуство”, финансирана от ФРГИ и Дарителски кръг „Развитие” и представяща произведения на автори с психични заболявания.