Други

РАЛИЦА МИЛЕВА: „ФИНАНСИРАНЕТО ЗА УЧАСТИЕТО МИ В ОЛИМПИАДАТА ДЪЛЖА И НА „ЕВРОФУТБОЛ”!”

Интервю с Ралица Милева – „Спортен талант” на „Еврофутбол” и ФРГИ, участник в Летните олимпийски игри в Лондон в спортната гимнастика.

Конкурси

ФРГИ и SAP Labs България стартират програма за младежко развитие “Знания за успех“

ФРГИ и SAP Labs България стартират програма за развитие на деца и младежи от 5 населени места в България. Програмата е насочена както към младите хора, така и към техните родители и учители.

Събития

Кои каузи можете да подкрепите на Дарителския кръг?

На 2 октомври в София ще се проведе второто събитие за набиране на средства на Дарителски кръг „Развитие“. Темата този път е мултикултурализъм

Други

ВИКТОР НИНОВ - „ВЯРВАМ, ЧЕ ЩЕ УСПЕЯ ДА ВЛЯЗА ВЪВ ФИНАЛА!”

Интервю с Виктор Нинов, лекоатлет в дисциплината скок височина и един от „Спортните таланти” на ФРГИ и „Еврофутбол”, финансиран чрез едноименната програма.

Други

РАЛИЦА МИЛЕВА - „МЕЧТАЯ ДА СТИГНА ДО ФИНАЛ НА ОЛИМПИАДАТА!”

Ралица е 18-годишна състезателка по спортна гимнастика и един от „Спортните таланти“ на „Еврофутбол” и ФРГИ. За първи път ще представлява България на Летните Олимпийски игри в Лондон.

Конкурси

ФРГИ обявява конкурс за нови обществени фондации

Вие сте инициативна група или организация, която има опит в набиране на дарения за местни каузи или сте потенциален дарител, който иска да се ангажира по-активно с филантропия?

Конкурси

Дарителският кръг на ФРГИ търси каузи, които да подкрепи

Вие сте гражданска организация, регистрирана или не, която работи с различни културни, етнически или мигрантски общности. Имате страхотни идеи, но нямате необходимото финансиране.

Събития

Спортен талант на ФРГИ осми в Диамантената лига

Вчера, един от осемнадесетте стипендианти на програмата "Спортни таланти" на ФРГИ и "Еврофутбол" Виктор Нинов (скок ма височина) участва първото си състезание в най-комерсиалната верига от турнири в леката атлетика - Диамантената лига.

За нас

Младежите във филантропията - обучение за създаване на младежки банки

Какво би станало, ако решенията за финансиране на проекти за развитие на една общност се вземаха изцяло от младежи? Отговорът на този въпрос дава модела "младежка банка" - уникален метод за въвличане на младежи във филантропията

Събития

Деца-филантропи бяха отличени на Седмите награди „Заедно”

Вчера, на церемония в градината на Гранд хотел “София” за седми пореден път Фондация “Работилница за граждански инициативи” връчи своите наградит “Заедно”.

Събития

65 организации присъстваха на годишната среща на ФРГИ

На 2 юли в София се състоя годишната среща на фондация „Работилница за граждански инициативи”. Тази година основният фокус бe „Местното дарителство за местно развитие”.

Конкурси

ПРОГРАМА „СТИПЕНДИИ” – ВЪЗМОЖНОСТ ЗА СТИПЕНДИИ, СТАЖ И РАБОТА, С ДАРИТЕЛСКА ПОДКРЕПА

ФРГИ обявява началото на Програма „Стипендии“. Избраните студенти получават стипендия в продължение на 3 (три) години - втори, трети и четвърти курс от бакалавърската си степен