Други

118 идейни предложения в конкурса по програма „Дъга“

Общо 118 са идейните предложения, които ФРГИ получи от училищни настоятелства, читалища, сдружения, фондации и други граждански структури в конкурса по програма за детското и младежко развитие „Дъга“ 2015 -2017.

Други

НАД 10 500 ГЛАСА СЪБРА ДО МОМЕНТА АНКЕТАТА „СПОРТЕН ТАЛАНТ НА ПУБЛИКАТА“ НА ФРГИ и „ЕВРОФУТБОЛ“

Окончателният резултат от анкетата ще бъде обявен на 07.05.2015 г., а победителят ще получи чек на специална церемония в родния му град.

Други

Успешно приключи кампанията на ФРГИ „Рицари на знанието“

Благодарение на всички, които се включиха и дариха в кампанията „Рицари на знанието“ в системата на DMS чрез онлайн дарения се събраха 3260 лева и 201 дарителски sms-а. Необходимата сума бе събрана само в рамките на 23 дни.

Други

ФРГИ в подкрепа на „Рицари на знанието“

Кампанията „Рицари на знанието“ е насочена към набиране на средства за финансиране участието на националния отбор от ученици на възраст между 12-16 години в Международния турнир на младите естествоизпитатели IYNT 2015, който ще се проведе в Белград, Сърбия.

Други

28 200 лева е сумата в третия Дарителски кръг в Сливен

В третия Дарителски кръг „За по-доброто бъдеще на Сливен” 2015 бяха представени общо шест проекта.

Други

12 дни до крайния срок за участие в конкурса по програма „Дъга“

Остават по-малко от две седмици до крайния срок за изпращане на идейни предложения в конкурса по програмата на ФРГИ за детското и младежко развитие „Дъга“ 2015 -2017.

Други

Добър старт в четвъртото издание на програма „Спортни таланти“

Спортните таланти подкрепени по програмата на „Еврофутбол“ и ФРГИ – Даниел и Мариела Николови спечелиха, съответно първо и второ място на регата „Пролет Бриз“.

Други

До дни ще бъдат публикувани одобрените за финансиране по програма „Спортни таланти“

До няколко дни ще бъдат публикувани имената на одобрените спортисти за финансиране по програма „Спортни таланти“ на ФРГИ и Еврофутбол.

Други

Нови продукти от Техсуп през април

Неправителствени организации и читалища вече могат да поръчат най-новата антивирсуна програма на Symantec и последна версия на Adobe Photoshop.

Други

ФРГИ представи програма „Дъга“ 2015 – 2017

Повече от 60 представители на институции и организации, работещи в сферата на детското и младежкото развитие присъстваха на Информационна среща за представяне на програма „Дъга“ 2015 -2017.

Други

Приключи конкурсът по програма „Младежка банка“

Вчера, на 10 март 2015 г. изтече крайният срок за подаване на документи за участие в конкурса по програма „Младежка банка“. Общо 14 са изпратените кандидатури от организации от цялата страна.