Други

БОРИС НЕДЯЛКОВ С ДВА СРЕБЪРНИ МЕДАЛА ОТ ТУРНИР В СЪРБИЯ

Други двама спортни таланти – Митко Ценов и Денис Димитров, взеха медали от 66-тата Балканиада по лека атлетика в Стара Загора.

Видео

Журито за наградата "Валя Крушкина" 1

Известни български журналисти и общественици, членове на журито, за наградата "Валя Крушкина" и определението „журналистика за хората".

Други

Палитра от традиции

Запознайте се с книга с истории от проекти по програма "Живо наследство".

За нас

ФРГИ обявява конкурс за Координатор развитие

Възможност да станете част от екипа на ФРГИ.

Нашите истории

Как се „бори“ насилието в училищата

Проект "Бъди добрият герой" на Български Червен кръст, София цели да изгради комуникация по въпросите за насилието в училищата, като разчита да се приближи максимално към проблема използвайки метода „Връстници обучават връстници“.

Събития

СПОРТНИЯТ ТАЛАНТ ЛЮБОМИР КОСТОВ Е ШАМПИОН НА БЪЛГАРИЯ ПО ГОЛФ

Любомир Костов извоюва първото място на голф турнира край Ихтиман, а Денис Димитров стана европейски вицешампион на 100 метра на Европейското първенство по лека атлетика за юноши и девойки старша възраст.

Видео

Дарителски кръг "Развитие"

Дарители и финансирани организации разказват за опита си с Дарителски кръг "Развитие".

Нашите истории

Кауза за равнопоставеност

София Прайд 2012, Организационен комитет на София Прайд 2012, София. Конкретните резултати след участието са: 1500 участници в София Прайд шествието, което се проведе на 30 юни 2012 година и над 1100 зрители на онлайн излъчването му в Интернет.

Нашите истории

Разговор за промяната

Пътуваща изложба „Живот чрез изкуство“, Сдружение „Приятели на хора в неравностойно положение“. Средствата, които са събрани за организирането на изложбата са 2 650 лв. и собствен принос на организаторите 700 лв. Така става възможно в рамките на три месеца експозиця от 25 фотографии на 25 от членовете на фотоклуба да се представи в Благоевград, Пазарджик и Стара Загора.

Нашите истории

Заразно добро

Проект „На фокус – съучениците“, Гражданско сдружение „Политроник“, София. Идеята да дадем възможност на децата да демонстрират своя поглед към сложната тема за сегрегацията в българската образователна система бе добре приета от дарителите и проекта събра 2 700 лева.

Нашите истории

Как превърнахме склад за дограма в културен център?

Подпомагане дейността на читалище "Братя Миладинови“ в квартал Княжево, Сдружение „Младите в действие”, София.