Конкурси

11 проекта ще бъдат подкрепени по програма „Знания за успех“

Общо 11 проекта на училищни настоятелства от цялата страна ще получат финансиране в четвъртото издание на програма "Знания за успех" на ФРГИ и SAP Labs България

Други

БОРЯНА КАЛЕЙН С НАЙ- ВИСОКА ОЦЕНКА НА ВЪЖЕ НА ПЪРВЕНСТВОТО НА ИТАЛИЯ

Боряна Калейн получи най-висока оценка на въже в 1-вия кръг на Държавното първенство по художествена гимнастика, което се състоя на 17 октомври в Италия.

Други

317 студента кандидатстват за стипендия по програма „Study iT First“

В рамките на един месец от 15 септември до 15 октомври, първокурсници от ИТ специалност на български университет имаха възможност да се включат в конкурса по програмата.

Други

Стартира кампанията „НЕ на насилието в училище“

Кампанията се реализира в пет български града: Бургас, Габрово, Стара Загора, Шумен и Пазарджик от екипите на пет от 14-те Младежки банки, подкрепени от ФРГИ.

Други

ДЕНИСЛАВ КОДЖАБАШЕВ СЕ КЛАСИРА ЗА ПАРАОЛИМПИАДАТА В РИО ДЕ ЖАНЕЙРО

Варненецът стана европейски вицешампион по тенис на маса.

Конкурси

Остава по-малко от седмица за номинациите за годишната награда „Валя Крушкина – журналистика за хората“

До 20 октомври 2015 г. български журналисти от медии, издавани в България или чужбина могат да бъдат номинирани или да се самономинират за участие в конкурса „Валя Крушкина – журналистика за хората“.

Конкурси

36 кандидатури за менторски екипи по програма „Роботика за България“

В конкурса по програма "Роботика за България" се включиха 36 екипа от по двама учители, преподаващи на територията на едно и също училище.

За нас

Comix4Equality с награда от Европейския граждански форум

Comix4Equality е тазгодишния носител на Наградата за демократично гражданство на Европейския граждански форум в категория "Медийна инициатива на годината".

Интервюта

Галя Аврамова: При добро желание можем да сме полезни на нашия град

Как младежите от Монтана могат да бъдат полезни за своя град и какво е да си част от екипа на Младежка банка, четете в интервю с Галя Аврамова от Младежка банка Монтана.

Други

СПОРТНИТЕ ТАЛАНТИ НА ФРГИ И „ЕВРОФУТБОЛ“ ИВАЙЛО ИВАНОВ И МАРАЯ ЛЮБЕНОВА С ПОБЕДИ В СЪРБИЯ И АЛБАНИЯ

Двама от Спортните таланти на ФРГИ и „Еврофутбол“ – Ивайло Иванов и Марая Любенова, спечелиха два международни турнира по джудо – в Сърбия и Албания.

Конкурси

Последни два дни до крайния срок за кандидатстване по програма „Роботика за България“

До 10 октомври 2015 г. двама учители, преподаващи на територията на едно училище могат да кандидатстват за менторски екип по програма „Роботика за България“.