Конкурси

13 първокурсници получават стипендия по програма “Study iT First"

Стипендиантите ще получат месечна стипендия в размер на 400 лв. за две академични година, менторство и възможност за стаж по специалността.

Други

Шест от Младежките банки обявяват конкурс за финансиране на младежки проекти

През ноември Младежките банки в градовете Шумен, Габрово, Видин, Пазарджик, Дупница и Лом обявяват конкурс за финансиране на младежки проекти.

Други

Над 130 000 лв. са събрани през последната година чрез модела „Дарителски кръг“

Набраните средства подкрепиха 32 местни проекта за подобряване на социалните услуги, градското благоустройство, спорта и културата в пет български града.

Други

ИВАЙЛО ИВАНОВ СПЕЧЕЛИ ГРАНД ШЛЕМА ПО ДЖУДО В АБУ ДАБИ

Спортният талант на ФРГИ и „Еврофутбол“ постигна един от най-големите успехи в българското джудо, след като грабна златния медал на турнира от сериите Гранд шлем в Абу Даби.

Събития

Откриват пътуващата изложба „Пазители и традиции“ в Шумен

На 30 октомври, в навечерието на Деня на народните будители в къщата-музей „Панайот Волов“ в Шумен ще се състои официалното откриване на пътуващата изложба „Пазители и традиции“ на ФРГИ.

Актуално

Techsoup променя логото си

Ребрандирането има за цел да улесни и подпомогне взаимодействието между организацията и потребителите на сайта и е част от цялостната комуникационна стратегия на организацията.

Конкурси

17 менторски екипа ще бъдат подкрепени по програма „Роботика за България“

Общо 17 училища от цялата страна ще получат комплект Lego с програмируем модул Mindstorm educations 45544 и състезателнo поле, а 36 учители ще бъдат ментори на отбор по роботика.

Други

Младежка банка София среща столичани с книги на тъмно

В навечерието на Деня на народните будители, екипът на Младежка банка София, подкрепена от ФРГИ ще срещне столичани с любими книги на тъмно.

Други

Участвай в уъркшоп за набиране на средства чрез модела „Дарителски кръг“

Научи как се набират средства от индивидуални дарители и как се изгражда устойчив кръг от редовни дарители чрез модела „Дарителски кръг“.

Конкурси

Общо 53 номинации за Годишните награди "Валя Крушкина - журналистика за хората"

Общо 53 номинации със 108 различни материала, бяха получени в различните категории на конкурса за наградите на името на Валя Крушкина.

За нас

Европейският граждански форум награди Comix4Equality

Носителят на Европейската награда за демократично гражданство в категория "Медийна инициатива" на годината е проекта Comix4Equality, който се реализира у нас от Фондация "Работилница за граждански инициативи".