Конкурси

Общо 53 номинации за Годишните награди "Валя Крушкина - журналистика за хората"

Общо 53 номинации със 108 различни материала, бяха получени в различните категории на конкурса за наградите на името на Валя Крушкина.

За нас

Европейският граждански форум награди Comix4Equality

Носителят на Европейската награда за демократично гражданство в категория "Медийна инициатива" на годината е проекта Comix4Equality, който се реализира у нас от Фондация "Работилница за граждански инициативи".

Конкурси

11 проекта ще бъдат подкрепени по програма „Знания за успех“

Общо 11 проекта на училищни настоятелства от цялата страна ще получат финансиране в четвъртото издание на програма "Знания за успех" на ФРГИ и SAP Labs България

Други

БОРЯНА КАЛЕЙН С НАЙ- ВИСОКА ОЦЕНКА НА ВЪЖЕ НА ПЪРВЕНСТВОТО НА ИТАЛИЯ

Боряна Калейн получи най-висока оценка на въже в 1-вия кръг на Държавното първенство по художествена гимнастика, което се състоя на 17 октомври в Италия.

Други

317 студента кандидатстват за стипендия по програма „Study iT First“

В рамките на един месец от 15 септември до 15 октомври, първокурсници от ИТ специалност на български университет имаха възможност да се включат в конкурса по програмата.

Други

Стартира кампанията „НЕ на насилието в училище“

Кампанията се реализира в пет български града: Бургас, Габрово, Стара Загора, Шумен и Пазарджик от екипите на пет от 14-те Младежки банки, подкрепени от ФРГИ.

Други

ДЕНИСЛАВ КОДЖАБАШЕВ СЕ КЛАСИРА ЗА ПАРАОЛИМПИАДАТА В РИО ДЕ ЖАНЕЙРО

Варненецът стана европейски вицешампион по тенис на маса.

Конкурси

Остава по-малко от седмица за номинациите за годишната награда „Валя Крушкина – журналистика за хората“

До 20 октомври 2015 г. български журналисти от медии, издавани в България или чужбина могат да бъдат номинирани или да се самономинират за участие в конкурса „Валя Крушкина – журналистика за хората“.

Конкурси

36 кандидатури за менторски екипи по програма „Роботика за България“

В конкурса по програма "Роботика за България" се включиха 36 екипа от по двама учители, преподаващи на територията на едно и също училище.

За нас

Comix4Equality с награда от Европейския граждански форум

Comix4Equality е тазгодишния носител на Наградата за демократично гражданство на Европейския граждански форум в категория "Медийна инициатива на годината".

Интервюта

Галя Аврамова: При добро желание можем да сме полезни на нашия град

Как младежите от Монтана могат да бъдат полезни за своя град и какво е да си част от екипа на Младежка банка, четете в интервю с Галя Аврамова от Младежка банка Монтана.