Събития

Лекари от медицински центрове FiHealth рисуваха като Деймиън Хърст в подкрепа на благотворителна инициатива

На 4 юни от 19 часа в Галерията за модерно изкуство се проведе благотворителен коктейл изложба, свързан с творчеството на Деймиън Хърст.

Други

Владимир Далаклиев със злато в Австрия, Митко Ценов печели първия Урбанатлон!

Спортният талант на „Еврофутбол“ и ФРГИ Владимир Далаклиев извоюва златния медал на Откритото първенство на Австрия, а Митко Ценов стана победител в първия Урбанатлон проведен в България.

Събития

10 000 лева събра втория Дарителски кръг "За Варна"

Над 60 дарители, присъствали на втория Дарителски кръг „за Варна”, събраха 10 000 лева с които подкрепиха 4 проекта на граждански организации.

Други

ВИОЛЕТА ГЕНЧЕВА ЗАЕ ПЕТО МЯСТО НА БАЛКАНИАДАТА ПО ДЖУДО В МАКЕДОНИЯ

Виолета Генчева - Спортният талант на „Еврофутбол“ ФРГИ зае пето място на Балканиадата по джудо, която се състоя на 18 и 19-ти май в Охрид.

Събития

Страхотен успех на първия Дарителски кръг в Стара Загора!

Снощи (16. 05.2013 г.) по време на първият „Дарителски кръг ЗА СТАРА ЗАГОРА” дарителите събраха 13 200 лева, с които подкрепиха 5 проекта на граждански организации от града.

Други

5 550 лв. набра четвъртия Дарителски кръг „Развитие“ на ФРГИ

5 550 лв. набра четвъртия Дарителски кръг „Развитие“ на ФРГИ в София в подкрепа на четири проекта в областта на културата и образованието.

Събития

Днес е четвъртият Дарителски кръг "Развитие" на ФРГИ

Фондация „Работилница за граждански инициативи“ ви кани на 15 май от 18:30 часа в Телефонна палата в София, ул. „Гурко“ 4, (входа вляво), ет.5, където дарителството ще срещне идеи в областта на културата и образованието.

За нас

СПОРТНИЯТ ТАЛАНТ НА „ЕВРОФУТБОЛ“ И ФРГИ ГЕОРГИ ГАЙДАРДЖИЕВ – ЕВРОПЕЙСКИ ШАМПИОН ПО КАНАДСКА БОРБА ЗА СЕДМИ ПЪТ

Спортният талант на "Еврофутбол" и ФРГИ Георги Гайдарджиев спечели седмата си европейска титла по канадска борба на първенството, което се проведе на 10-11.05.2013 г. в Литва.

Конкурси

Номинирайте кампания/личност за осмите годишни награди "Заедно"!

Познавате организация провела успешна, иновативна фондонабирателна кампания? Или отделна личност, даряваща за развитие? Номинирайте ги за осмите годишни награди „Заедно” на ФРГИ!

Събития

ФРГИ участва на пролетния фестивал на отговорния начин на живот „Зелени дни“

Фондация участва с щанд и работилнички в тазгодишното издание на Зелени дни. Имахме възможност да достигнем до много нови хора, да представим дейността си и да запознаем общността с проектите, които финансираме

Събития

Конференция „Местното дарителство - промяна, развитие, енергия”

Подкрепа на традиционните ценности в дарителството, модели за привличане на дарителски средства и др. бяха сред водещите акценти на провелата се във Варна конференция.

Конкурси

Кои четири организации ще участват в майския Дарителски кръг?

Проекти от София и още три населени места бяха избрани от журито да участват в майското издание на Дарителски кръг „Развитие".