Конкурси

Четвърто издание на журналистическия конкурс „Валя Крушкина – журналистика за хората”

От 11 септември до 20 октомври 2015 г., журналисти от различни медии ще могат да бъдат номинирани или да се самономинират в 6 категории: Печатна медия, Радио, Телевизия, Онлайн медия, Снимащ журналист и Млад журналист.

Конкурси

ФРГИ търси мотивирани учители, които да съдадaт училищен отбор по роботика

Подкрепете и вдъхновете учениците от училището, в което преподавате да създадат робот, който да изпълнява социални мисии и станете част от програма "Роботика за България".

Конкурси

Включи се в конкурса по програмата за детско и младежко развитие

Ако вярваш в способностите и потенциала на децата да променят своя живот и с желание би работил за развитието на този потенциал, кандидатствай с идейно предложение по Програмата за детско и младежко развитие на ФРГИ.

Конкурси

Кандидатствай по програма „Знания за успех“ 2015-2016

През новата учебна година, за четвърти пореден път ФРГИ и SAP Labs България ще подкрепят средните училища чрез техните училищни настоятелства да превърнат библиотеките в стимулиращо желанието за учене място и да осигурят възможности за кариерно ориентиране.

Конкурси

Станете ментор на ученици и създайте училищен отбор по роботика

Подкрепете и вдъхновете учениците от училището, в което преподавате да създадат робот, който да изпълнява социални мисии.

Конкурси

Участвай в новия конкурс на ФРГИ за детско и младежко развитие

Кандидатствай с идейно предложение по Програмата за детско и младежко развитие, основаващо се на силните страни на детето до 20 септември 2015 г.

Конкурси

ФРГИ обявява нов конкурс по програма „Знания за успех“ 2015-2016

ФРГИ търси да подкрепи инициативи насочени към предоставяне възможности за кариерно развитие на ученици и превръщане училищните библиотеки в място стимулиращо желанието за учене.

Конкурси

Участвайте в конкурса за есе и снимка „Моят опит с програмите на ФРГИ“

Разкажете ни за опита си с програмите на ФРГИ, споделете Вашата вдъхновяваща история и участвайте в конкурса „Моят опит с програмите на ФРГИ“.

Конкурси

Остават броени дни до края на конкурса „Развитие на лидерство в местната филантропия“

На 31 март 2015 г. изтича крайният срок за подаване на документи за участие в конкурса „Развитие на лидерство в местната филантропия“.

Конкурси

ФРГИ обявява конкурс по програма „Дъга“

ФРГИ търси идейни предложения за детско и младежкото разивитие по програма „Дъга“ 2015-2017.

Конкурси

Очакваме вашите номинации за наградите „Заедно“

Нека заедно изберем най-добрите благотворителни кампании за 2013 година.