За нас

Предстои Годишната среща на участниците в програмите на ФРГИ

По време на събитието повече от 60 представители на организации, подкрепени от ФРГИ ще търсят отговор на въпроса: „Как създаваме социална промяна“.

За нас

Сподели своя опит с програмите на ФРГИ

ФРГИ организира традиционния конкурс за снимка и есе на тема: „Моят опит с програмите на ФРГИ“.

За нас

Регистрирай се за Тринадесетата Годишната среща на ФРГИ

„Как да печелим поддръжници за подкрепа на каузи, предизвикаващи дебат?“ е темата на Тринадесетата Годишната среща на ФРГИ. Регистрирай се до 25 юни 2016 г.

За нас

ФРГИ с позиция по повод внесените промени за изменение на ЗЮЛНЦ

Фондация „Работилница за граждански инициативи“ изразява своето съмнение относно ефективността на внесените между първо и второ четене промени в законопроекта за изменение на ЗЮЛНЦ.

За нас

Деня на НПО, отново полезен и вдъхновяващ за участниците

От всички присъствали на събитието на 14 март, 47 признават, че предоставената информация е полезна за тях, а 44 са категорични, че ще използват наученото за развитието на организацията, която представялват

За нас

ФРГИ е носител на наградата за най-много публикации на НПО портала

Фондация „Работилница за граждански инициативи“ получи първо място в категория „Организация с най-много публикации" на шестите годишни награди на НПО портала.

За нас

Майкрософт с награда от конкурса „Най-голям корпоративен дарител“

Майкрософт България спечели второ място в категория „Най-голям обем на нефинансови дарения“ в конкурса „Най-голям корпоративен дарител“ на Българския дарителски форум.

За нас

ФРГИ и SAP Labs България с награда за най-сполучливо партньорство между бизнес и НПО

Отличието е за съвместната им програма „Знания за успех“, чрез която се подкрепя развитието на младежи с ограничен достъп до финансов и образователен ресурс.

За нас

Европейският граждански форум награди Comix4Equality

Носителят на Европейската награда за демократично гражданство в категория "Медийна инициатива" на годината е проекта Comix4Equality, който се реализира у нас от Фондация "Работилница за граждански инициативи".

За нас

Comix4Equality с награда от Европейския граждански форум

Comix4Equality е тазгодишния носител на Наградата за демократично гражданство на Европейския граждански форум в категория "Медийна инициатива на годината".

За нас

„Посока Професия“ стартира в Стара Загора

На 29 септември в Международния младежки център за работа с деца и младежи в риск в Стара Загора бе дадено началото на програма „Посока професия“, част от световната мрежа YouthBuild.

За нас

Гражданите решават и управляват в партньорство с институциите

Столичани отговарят на въпроса какво трябва да променим за да превърнем София в модерен европейски град. Едно изследване, проведено в рамките на проект ГРУВИ: Гражданите Решават и Управляват в партньорство с Институциите.